Giriş Yap Yeni Üyelik
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

WORX ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

03-03-2024 15:06
WORX ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ
Worx

WORX, merkezi Amerika Kuzey Carolina'da, tasarım ofisi İtalya’da ve Avrupa merkezi Almanya’da faaliyet gösteren elektrikli el aletleri ve bahçe makinaları üreticisidir. WORX, şarjlı el aletleri, şarjlı bahçe makinaları ve şarjlı motorlu testereleri ile tanınır. Worx ürünleri kullanıcıların yapacakları işleri yenilik, güç ve performans tutkusuyla hızlı, kolay, yorulmadan ve güvenli bir şekilde yapmalarını sağlamaktadır.

YENİLİK, BİZİ YÖNETEN ŞEYDİR.

Diğer markalar bir şeyler yaparlar. WORX'te biz sıfırdan yapıyoruz. Sonuçta, hepsi fikir ile ilgili. Hiç yapılmamış olanı yapmak. Ya da her zaman yapılmış olanı alıp küçük değişiklikler ile yeniden hayal etmek.

KELİMELERDEN DAHA FAZLA. YAŞADIĞIMIZ SÖZCÜKLER.

Yenilik, güç ve performans tutkusuyla müşterilerimizin hızlı ve kolay bir şekilde çalışmasına ve ardından hayatlarına devam etmesine olanak tanıyan çözümler üretiyoruz. Amacımız insanların evlerine ve bahçelerine bakmalarına yardımcı olacak yüksek performanslı ürünler üretmek. Hayal ediyoruz. Sonra onu icat etmek için çizim tahtasına gidiyoruz. Ve bir sonraki zorluğa geçiyoruz, her şeyi yeniden yapıyoruz. Bu nedenle, sektörü ilerleten bir lider olarak tanınıyoruz. Tıpkı tüm ürünlerimizde yaptığımız gibi.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.